Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over 2 plan. 2 stk P-plasser (en i garasje). Hage, terrasse 3 boder og utestue.

Fasade Front Fasade bak Fasade Front med hage og lyst Balkong Kjøkken Kjøkken Kjøkken Stue Stue Stue Stue Soverom Soverom Bad Bad Gang
Fasade Front Fasade bak Fasade Front med hage og lyst Balkong Kjøkken Kjøkken Kjøkken Stue Stue Stue Stue Soverom Soverom Bad Bad Gang
Skjeggerødtoppen 16, 3158 Andebu
12500 NOK

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Hage, Oppvaskmaskin, Rolig, Turterreng

Kort om eiendommen

1 etasje inneholder entrè/hall. Soverom I og soverom II. Bad med servantinnredning, toalett, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Innvendig og utvendig bod.
2 etasje inneholder stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkken har platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin. Stuen har utgang til solrik balkong og utvendig bod.

I hagen er det bygget en koselig utestue.

Leietaker disponerer to stk parkeringsplasser. En plass i garasje og et stk biloppstillingsplass på gruslagt tun. 1 bod innvendig , 1 bod utvendig 1 bod utvendig ved inngangsdøren, i 2 etg. på terrasse. Strøm, internett og Tv kommer i tillegg til husleien.

Ved interesse for visning, meld deg på oppsatt fellesvisning via "visningspåmelding" så registreres du automatisk inn i våre systemer.

Beliggenhet

Eiendommen er fredelig beliggende inne på Skjeggerødtunet med gangavstand til Andebu sentrum som tilbyr de fleste sentrumsfasiliteter, herunder nevnes diverse butikker, treningssenter, frisør, bank, vinmonopol osv. For et utvidet tilbud og fasiliteter er det en kort kjøretur til Tønsberg på ca 20 minutter og der skal man finne det man ellers måtte søke. I nærområdet finner man lysløype og fotballbane for aktiviteter hele året. Det er heller ikke langt til flott natur hvor man kan gå rolige skogsturer eller ta med seg fiskestanga for å prøve fiskelykken. Det er for øvrig kort vei til skole og barnehage.

Diverse

Husleie:
Kr. 12 500,- pr. måned med forfall den 1. i hver mnd. I tillegg til husleien påløper også fast månedlig fakturagebyr pålydende kr 70 ,- i forvaltningsavgift. Strøm, kabelTV og internett inngår ikke som del av husleien. Det gjøres spesielt oppmerksom på at leietaker er forpliktet til å tegne egen innboforsikring og strømabonnement.
Husleien inkl fakturagebyr skal betales til Utleiemeglingen Boligforvaltning AS som vil forvalte leieforholdet i leieperioden.

Depositum/Leiegaranti:
Depositum - For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 4 måneders husleie tilsvarende kr. 50.000,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti - For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet Hiscox. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 4 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 6.000,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.
Leiekontrakten vil være på 3 år jfr. Husleieloven. Det gis dog en mulighet for gjensidig oppsigelse med 3 måneders varsel etter 9 måneders leietid.

Ledig fra:
Denne leiligheten kan overtas omgående etter avtale.

Radonmåling:
Radonmåling i denne boligen er ikke foretatt.

Energimerking:
Denne boligen er ikke energimerket. Ta høyde for at det er en G.

Visning:
Meld interesse for visning av boligen via visningspåmelding for videre oppfølgning av megler

Etter visning:
Dersom du etter visning fortsatt er interessert i boligen, er det viktig at du klikker deg inn på og fyller ut søknadsskjemaet som ligger vedlagt som link i annonsen. Dette vil bekrefte din interesse for leie av boligen for oss, og du vil bli fulgt opp videre som aktuell kandidat derfra og fremover i utleieprosessen.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Lovanvendelse:

Fremleie av husrom reguleres av Husleieloven av 1999 § 7-2. Leieren har ikke adgang til å framleie eller på annen måte overlate sin bruksrett til andre uten samtykke fra utleieren, med mindre annet følger av avtale eller lovbestemmelse. Unntak spesifiseres i Husleielovens § 7-3 til og med § 7-7.

Leiers vedlikeholdsplikt av husrommet reguleres av Husleieloven av 1999 § 5-3:
Er ikke annet avtalt, plikter utleieren i leietiden å holde utleid husrom og eiendommen for øvrig i den stand som leieren har krav på etter reglene i lovens kapittel 2. Er ikke annet avtalt, plikter leieren å vedlikeholde dørlåser, kraner, vannklosetter, elektriske kontakter og brytere, varmtvannsbeholdere og inventar og utstyr i husrommet som ikke er en del av den faste eiendommen. Leieren plikter også å foreta nødvendig funksjonskontroll, rengjøring, batteriskift, testing og lignende av røykvarsler og brannslukningsutstyr. Må gjenstander som tilhører utleieren skiftes ut, påhviler dette utleieren hvis annet ikke er avtalt. Utbedring av tilfeldig skade regnes ikke som vedlikehold etter annet ledd.

Ansvarlig megler

Per Werner Ohrt

  • Repost:
KONTAKTPERSON
Petter Solvang
(+47) 40404582
VISNING
Ta kontakt for å avtale visning.
FINN-kode: 304139707

Depositum 50000

Primærrom 83 m²

Soverom 2

Etasje

Boligtype Tomannsbolig

Leieperiode

close

    Ta kontakt

    Hybelleilightet med sovealkove og parkering beliggende på Tolvsrød *Strøm inkl*, 5500 kr

    Vil stå som avsender i e-posten som sendes.

    Vil du slippe å fylle ut «hilsen»? Registrer navnet ditt.


    FINN.no forbeholder seg retten til å kontrollere
    meldingene og stoppe useriøs e-post.

    Utleiemeglingen AS

    ● Stoltenbergs gate 48, 3112 Tønsberg

    Telefon: 33 30 14 00

    E-mail: post@utleiemeglingen.no

    Våre åpningstider er mandag - fredag kl 09.00 - 16.00

    Følg oss pa sosiale nettverk

    close
    Fyll inn din forventede utleiepris, og se hva våre tjenester koster
    Markedspakke

    Finn.no

    Bilder

    Prospekt

    Sosial media

    2500
    Engangskostnad
    2500
    Utleieprosessen

    Innflyttning

    Visning

    Referansejekk

    Kredittsjekk

    Garanti / Depositum

    Innflyttningsprotokoll

    Total engangskostnad:
    12800.00
    Løpende forvaltning

    All kontakt med leietaker

    Fakturering av leie

    Oppfølging av ubetalt leie

    Justering av leie

    Rapportering til utleier

    Naboklager

    Utflytningsprotokoll

    10%
    Løpende kostnader
    Måndlige kostnader:
    1250
    close
    Bestill en gratis og uforpliktende befaring
    Fyll ut skjema, og vi vil kontakte deg så raskt som mulig.