Falkum - Stilig og moderne enebolig på solrik hjørnetomt med 5 soverom. Sentrumsnært og attraktivt!

Velkommen til Nils Kittilsens Gate 8A! Stue og spisestue med åpen løsning til kjøkken Entré/hall Gang Stue med utgang til terrasse og hage Spisestue og utgang til terrasse og hage Kjøkken Soverom Soverom Soverom benyttet som walk-in closet Bad Bad Kjellerstue Soverom i underetasjen Stor hage og fin uteplass Hage og uteplass Terrasse og uteplass Uteplass Uteplass
Velkommen til Nils Kittilsens Gate 8A! Stue og spisestue med åpen løsning til kjøkken Entré/hall Gang Stue med utgang til terrasse og hage Spisestue og utgang til terrasse og hage Kjøkken Soverom Soverom Soverom benyttet som walk-in closet Bad Bad Kjellerstue Soverom i underetasjen Stor hage og fin uteplass Hage og uteplass Terrasse og uteplass Uteplass Uteplass
Nils Kittilsens gate 8A, 3725 Skien
26000 NOK

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Hage, Oppvaskmaskin, Peis/Ildsted, Rolig, Sentralt, Utsikt, Turterreng

Kort om eiendommen

Velkommen til denne flotte murvillaen beliggende i Skiens mest attraktive område med kort vei til alle Skien sentrums fasiliteter, samt turområder langs Bakkestranda og Skagerak arena med mer. Alt dette i et stille og sjarmerende boligområde.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Falkum, i ett av Skiens mest populære boligområder. Området er sjarmerende og hyggelig, med hovedsakelig eldre bevaringsverdig bebyggelse. Barnevennlig og rolig gate med lite gjennomgangstrafikk. Det er gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, Skagerak Arena, Ibsenhuset, kino, turområder samt Bakkestranda med flott parkanlegg og badestrand. Det er få minutters gange til Skien sentrum. Gode bussforbindelser fra Hesselberggata til Skien og Porsgrunn.

Innhold

Meget stilfull og klassisk murvilla fra 1955, vesentlig påkostet i senere tid, med høy kvalitet på innredning og materialvalg. Villaen fremstår som særdeles gjennomført og lettstelt, med alle fasiliteter på hovedplan samt innredet kjeller. Underetasjen er innredet med soverom, bad og stue og er ideell som for eksempel en ungdomsenhet.

Alle overflater i 1.etasje er oppusset og de fleste overflater i kjeller er oppgradert . Det er flis med varmekabel i vindfang, gang og på begge baderom. Laminat i høy kvalitet på resterende gulv. Malt tapet på vegger og slette malte gipshimlinger.
Fra inngangspartiet kommer man inn til romslig, flislagt hall med stor skyvedørsgarderobe. Fra hall er det nedgang til kjeller og oppgang til forstue. Det er videre inngang til stuen via dobbel glassdør.
Stuen er åpen og luftig, med gode lysforhold. Stuen er innredet med spisestue og tv-stue, i vinkel. Fra spisestuen er det åpen løsning til kjøkken.
Stilfullt, moderne kjøkken fra Kvik, nytt i 2015. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, og med god skapplass i over- og underskap samt skuffer høyskap.
Det er pene dekorfliser på vegg over benkplaten. Fra kjøkken er det utgang til stor, delvis overbygget terrasse, med særdeles gode solforhold.
Det er to soverom i hovedetasjen, og fra forstuen er det oppgang til stort soverom med garderobeløsning. Dette rommet ligger over inngangspartiet.
Baderommet i 1.etasje er stilrent med flislagte vegger og gulv med varmekabler. Det er moderne baderomsinnredning med hel servantplate og underskap og speilskap. Dusjkabinett og veggfestet WC. Dekorflis på gulv. Opplegg til vaskemaskin.

I boligens underetasje er det en stor og praktisk kjellerstue.
Baderommet i underetasjen er oppusset i 2000, og har flislagte vegger og gulv med varmekabler. Baderomsinnredning fra Ikea, innfliset badekar, dusjkabinett og badstue.
Nyoppusset kontor/innredet rom. Dette rommet kan med et større vindu få godkjent rømningsvei og benyttes som soverom.
Det er god lagringsplass i bodrom i kjeller samt utvendig bod.

Oppvarming

Elektrisk (panelovner og varmekabler) samt varmepumpe i stuen i hovedetasje fra 2015. I kjellerstuen er det åpen peis.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplassen.

Diverse

I tillegg til husleien er leietaker forpliktet til å tegne egen innboforsikring og strømabonnement da strøm ikke inngår som del av husleien.
I tillegg til husleien kommer også et fast månedlig fakturagebyr pålydende kr 70 ,- til Utleiemeglingens forvaltningsavdeling.
Leietaker må også tegne eget internett abonnement.

Garanti / Depositum:
Depositum: For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 4 måneders husleie tilsvarende kr. 104.000,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti: For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet Hiscox. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 4 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 12.480,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.

NAV-garanti godtas i utgangspunktet ikke.

Ledig fra:
Denne leiligheten kan overtas omgående.

Energimerking:
Denne boligen er energimerket. Energimerket er Oransje - F.

Meglers vederlag:
Meglerforetaket mottar ½ månedsleie + mva for utleiearbeidet. Meglerforetaket mottar kr. 1.800,- inkl. mva. pr time for utleiearbeidet.

  • Repost:
KONTAKTPERSON
Lars Helge Nedrebø
(+47) 46813113
VISNING
Ta kontakt for å avtale visning.
FINN-kode: 302610895

Depositum 104000

Primærrom 210 m²

Soverom 5

Etasje

Boligtype Enebolig

Leieperiode

close

    Ta kontakt

    Hybelleilightet med sovealkove og parkering beliggende på Tolvsrød *Strøm inkl*, 5500 kr

    Vil stå som avsender i e-posten som sendes.

    Vil du slippe å fylle ut «hilsen»? Registrer navnet ditt.


    FINN.no forbeholder seg retten til å kontrollere
    meldingene og stoppe useriøs e-post.

    Utleiemeglingen AS

    ● Stoltenbergs gate 48, 3112 Tønsberg

    Telefon: 33 30 14 00

    E-mail: post@utleiemeglingen.no

    Våre åpningstider er mandag - fredag kl 09.00 - 16.00

    Følg oss pa sosiale nettverk

    close
    Fyll inn din forventede utleiepris, og se hva våre tjenester koster
    Markedspakke

    Finn.no

    Bilder

    Prospekt

    Sosial media

    2500
    Engangskostnad
    2500
    Utleieprosessen

    Innflyttning

    Visning

    Referansejekk

    Kredittsjekk

    Garanti / Depositum

    Innflyttningsprotokoll

    Total engangskostnad:
    12800.00
    Løpende forvaltning

    All kontakt med leietaker

    Fakturering av leie

    Oppfølging av ubetalt leie

    Justering av leie

    Rapportering til utleier

    Naboklager

    Utflytningsprotokoll

    10%
    Løpende kostnader
    Måndlige kostnader:
    1250
    close
    Bestill en gratis og uforpliktende befaring
    Fyll ut skjema, og vi vil kontakte deg så raskt som mulig.