Hoveddel av enebolig med 3 soverom og garasje i populært boligområde.

Velkommen til Sjølyst 3! Stue Stue Stue Uteplass Kjøkken Kjøkken Kjøkken Kjøkken Kjøkken Kjøkken Bad Soverom I Soverom II Soverom III Plass for hobbykrok/ kontor Vaskerom Entrè Gang Hage Uteplass Uteplass Uteplass Fasade Fasade Garasje Ta gjerne kontakt med oss!
Velkommen til Sjølyst 3! Stue Stue Stue Uteplass Kjøkken Kjøkken Kjøkken Kjøkken Kjøkken Kjøkken Bad Soverom I Soverom II Soverom III Plass for hobbykrok/ kontor Vaskerom Entrè Gang Hage Uteplass Uteplass Uteplass Fasade Fasade Garasje Ta gjerne kontakt med oss!
Utleid
SJØLYST 3, 3120 Nøtterøy
13500 NOK

Fasiliteter

Umøblert, Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Rolig, Sentralt, Turterreng

Beskrivelse

Velkommen til Sjølyst 3!

Meget attraktivt og sentralt beliggende på Sjølyst nær Teie, i et veletablert, trafikkstille og rolig område. Her bor du nær koselige Teie torv med de fleste sentrumsfunksjoner som bank, post, dagligvareforretninger, populær restaurant, diverse klesforretninger, vinmonopol etc. Sjøen har du kun noen få minutters gange unna med båthavn og badestrand på Rosanes. Herfra har man også direkte adkomst med båt til øyas flotte skjærgård. Det er forøvrig kort vei til bussforbindelse, skoler (nye Teie barneskole og nye Teigar ungdomsskole), barnehage, flotte rekreasjonsmuligheter, idrettsanlegg m.m. Nærhet til Nøtterøy golfbane samt skog og mark med lysløype og flotte turmuligheter. En kort tur unna ligger bl.a. Rosahaugparken som også byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små. Til Tønsberg sentrum er det ca. 3,5 km, og det er sykkel- og gangvei hele veien.

Hoveddel av enebolig med alt på en flate. Boligen inneholder entrè. Stue og kjøkken i åpen løsning. Stuen har varmepumpe, vedovn og utgang til usjenert uteplass og hage. Kjøkken har stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Soverom I med plassbygget skap. Soverom II med plassbygget skap. Soverom III med garderobeskap. Bad med dusjkabinett, servantinnredning, toalett og varmekabler. Vaskerom med utslagsvask, plass for tørk av klær og varmekabler. Toalettrom med servant. Det er plass for hobbykrok/ kontor mellom gang og toalettrom. Innvendig bod. Loft til lagring. Utvendig sykkelbod. ½ part av dobbelgarasje

Husleien er Kr. 13.500,- pr. måned med forfall den 1. Fakturagebyr fra kr 20,- - 60,-. I tillegg kommer kostnader til strøm, kabel-TV/internett. Leietaker er selv ansvarlig for å tegne abonnement. Husleien skal betales til Utleiemeglingen Boligforvaltning AS som vil forvalte leieforholdet i leieperioden.

Depositum: For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 4 måneders husleie tilsvarende kr. 54.000,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti: For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet Hiscox. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 4 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 6.480,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.

Nav garanti godtas ikke.

Leiekontrakten vil være på 3 år jfr. Husleieloven. Det gis dog en mulighet for gjensidig oppsigelse med 3 måneders varsel etter 9 måneders leietid.

Adkomst: Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Lik oss på www.facebook.no/utleiemeglingen eller følg oss på instagram utleiemeglingen_as_vestfold #utleiemeglingen

Det tas forbehold om feil i annonsen.

  • Repost:
KONTAKTPERSON
Camilla Saga Næss
Camilla Saga Næss
Eiendomsmegler MNEF
+47 917 80 123
VISNING
Ta kontakt for å avtale visning.
FINN-kode: 159882994

Depositum 54000

Primærrom 142 m²

Soverom 3

Etasje 1

Boligtype Enebolig

Leieperiode 2019-10-08 - 2022-10-31

close

Ta kontakt
Hybelleilightet med sovealkove og parkering beliggende på Tolvsrød *Strøm inkl*, 5500 kr

Vil stå som avsender i e-posten som sendes.

Vil du slippe å fylle ut «hilsen»? Registrer navnet ditt.


FINN.no forbeholder seg retten til å kontrollere
meldingene og stoppe useriøs e-post.

Norges eiendomsmeglerforbund

Huseiernes Landsforbund

Les mer her

Følg oss pa sosiale nettverk

Utleiemeglingen AS

Storgaten 27 ● 3126 Tønsberg

Telefon 33 30 14 00

E-mail: post@utleiemeglingen.no

Våre åpningstider er mandag - fredag kl 09.00 - 16.00

Norges eiendomsmeglerforbund

Huseiernes Landsforbund

Les mer her

Følg oss pa sosiale nettverk

close
Fyll inn din forventede utleiepris, og se hva våre tjenester koster
Markedspakke

Finn.no

Bilder

Prospekt

Sosial media

2500
Engangskostnad
2500
Utleieprosessen

Innflyttning

Visning

Referansejekk

Kredittsjekk

Garanti / Depositum

Innflyttningsprotokoll

Total engangskostnad:
12800.00
Løpende forvaltning

All kontakt med leietaker

Fakturering av leie

Oppfølging av ubetalt leie

Justering av leie

Rapportering til utleier

Naboklager

Utflytningsprotokoll

10%
Løpende kostnader
Måndlige kostnader:
1250
close
Bestill en gratis og uforpliktende befaring
Fyll ut skjema, og vi vil kontakte deg så raskt som mulig.