Stavern -Ny møblert leilighet m/ 2 soverom, ledig hele studieåret!

Velkommen til Anges Brygge 67! Kjøkken Stue Stue Stue Stue Bad Bad Soverom I Soverom I Soverom I Soverom II Soverom II Vinterhage/ balkong Vinterhage/ balkong Vinterhage/ balkong Utsikt fra balkong Nærmiljø Ta gjerne kontakt med oss
Velkommen til Anges Brygge 67! Kjøkken Stue Stue Stue Stue Bad Bad Soverom I Soverom I Soverom I Soverom II Soverom II Vinterhage/ balkong Vinterhage/ balkong Vinterhage/ balkong Utsikt fra balkong Nærmiljø Ta gjerne kontakt med oss
Utleid
Agnes brygge 67, 3290 Stavern
10000 NOK

Fasiliteter

Møblert, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Moderne, Parkett, Rolig, Utsikt, Turterreng

Beskrivelse

Velkommen til Agnes Brygge 67!

Fantastisk beliggenhet på sjøen i Stavern med havutsikt fra begge soverom, stue og terrasse. Store deler av Sjøparken består av et enestående friluftareal. Her finner du en lett tilgjengelig opplevelsessti, skog, svaberg og flere badestrender. Kyststien gir deg en unik vandreopplevelse –med vakker og variert kystnatur. Med to sandstrender i umiddelbar nærhet er det kort vei til et deilig aftensbad eller en morgenpiknik med sand mellom tærne. Utforsk skjærgården lokalt med idylliske Svenner fyr og Mølen. Gå på ski i Hauanåsen om vinteren, og ta deg fine sykkelturer i Brunlanes resten av året.

Leiligheten er beliggende i 2 etasje og inneholder entrè. 2 soverom. Bad. Stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkken har integrerte hvitevarer. Stuen har fantastisk utsikt utover sjøen. Bad med dusjhjørne, servantinnredning, vegghengt toalett og vaskemaskin. Soverom I med dobbeltseng, garderobe, dirkete adkomst til bad, glassvegg til balkong/vinterhage. Soverom II med køyeseng, garderobe og pult. Vinterhage med utgang til balkong. Dørene på vinterhagen kan skyves til side slik at man får en større balkong. Bod i garasjeetasje. Leiligheten leies ut fullt møblert slik som på bildene. Passer perfekt til to studenter. Utflytting hver sommer. Det er mulig å skrive kontrakt for flere år. Det vil være mulig å oppbevare personlige eiendeler i bod om sommeren.

Grunnpakken kabel-Tv og internett er inkludert i husleien. Garasjeplass. Eier står for strømabonement, leietaker betaler faktura etter forbruk.

Boligen leies ut fra 15.8.2019 – 23.6.2020. Hele studieåret.

Dyrehold ikke tillatt. Leietaker får tilgang til bod i garasje.

Husleien er Kr. 10.000,- pr. måned med forfall den 1. Fakturagebyr fra kr 20,- - 60,-. I tillegg kommer kostnader til strøm. Husleien skal betales til Utleiemeglingen Boligforvaltning AS som vil forvalte leieforholdet i leieperioden.

Depositum: For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 2 måneders husleie tilsvarende kr. 20.000,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti: For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet Hiscox. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 2 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 2.400,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.

Leiekontrakten er uoppsigelig frem til 23.6.2020. Boligen er utleiers egen bolig som han normalt sett bruker selv. Den leies ut i en begrenset periode pga bor borte. Utleier har til hensikt å bebo boligene senere. Dette gjør at rettighetene for leietaker ihht. Husleielovens bestemmelser er færre.

Adkomst: Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Lik oss på www.facebook.no/utleiemeglingen eller følg oss på instagram utleiemeglingen_as_vestfold #utleiemeglingen

Det tas forbehold om feil i annonsen.

  • Repost:
KONTAKTPERSON
Camilla Saga Næss
Camilla Saga Næss
Eiendomsmegler MNEF
+47 404 04 582
Camilla Saga Næss Eiendomsmegler MNEF
VISNING
Ta kontakt for å avtale visning.
FINN-kode: 149171852

Depositum 20000

Primærrom 62 m²

Soverom 2

Etasje 2

Boligtype Leilighet

Leieperiode 2019-08-15 - 2020-06-23

close

Ta kontakt
Hybelleilightet med sovealkove og parkering beliggende på Tolvsrød *Strøm inkl*, 5500 kr

Vil stå som avsender i e-posten som sendes.

Vil du slippe å fylle ut «hilsen»? Registrer navnet ditt.


FINN.no forbeholder seg retten til å kontrollere
meldingene og stoppe useriøs e-post.

Norges eiendomsmeglerforbund

Huseiernes Landsforbund

Les mer her

Følg oss pa sosiale nettverk

Utleiemeglingen AS

Storgaten 27 ● 3126 Tønsberg

Telefon 33 30 14 00

E-mail: post@utleiemeglingen.no

Våre åpningstider er mandag - fredag kl 09.00 - 16.00

Norges eiendomsmeglerforbund

Huseiernes Landsforbund

Les mer her

Følg oss pa sosiale nettverk

close
Fyll inn din forventede utleiepris, og se hva våre tjenester koster
Markedspakke

Finn.no

Bilder

Prospekt

Sosial media

2500
Engangskostnad
2500
Utleieprosessen

Innflyttning

Visning

Referansejekk

Kredittsjekk

Garanti / Depositum

Innflyttningsprotokoll

Total engangskostnad:
12800.00
Løpende forvaltning

All kontakt med leietaker

Fakturering av leie

Oppfølging av ubetalt leie

Justering av leie

Rapportering til utleier

Naboklager

Utflytningsprotokoll

10%
Løpende kostnader
Måndlige kostnader:
1250
close
Bestill en gratis og uforpliktende befaring
Fyll ut skjema, og vi vil kontakte deg så raskt som mulig.