Utleiemeglingen
HJEMHVEM ER VI?HVA GJØR VI?HVORFOR BRUKE OSS?INVESTERE I UTLEIEBOLIG?
ANSATTEMEDIANYTTIGLENKERSTILLING LEDIGKONTAKT OSS
LEDIGE BOLIGERNÆRINGSLOKALERSØKNAD OM BOLIG
Investere i utleiebolig?
Det er mange grunner til at man bør vurdere hvordan man plasserer sparepengene sine slik at de gir best mulig avkastning uten at risikoen blir for stor. I den senere tid har vi sett at bankrentene er svært lave og gir minimal avkasning. Mange har også vært med på en nedtur i fondsmarkedene så vel som i aksjemarkedet de siste årene. Det eneste markedet som har gitt en jevnt god avkastning er eiendomsmarkedet der man ser en verdiøkning på eiendommer i de aller fleste områder.

Ved å investere i eiendom blir man formuesbeskattet etter eiendommens ligningsverdi, som er vesentlig lavere enn reell verdi.
Formuesskatten blir dermed lavere enn om pengene står i banken. Avkastning og investering er en ting. En annen ting er at det er svært vanskelig for yngre å etablere seg i dagens høye eiendomsmarked. Dersom du investerer i en bolig nå, vil du få løpende avkastning og du kan gi barn/barnebarn fortrinn på boligmarkedet i fremtiden.

Usikker på pensjonsfondet i fremtiden?
Det er vi. Vi anbefaler å investere i eiendom for å spe på pensjonen i fremtiden. Dersom dette er av interesse for deg inviteres du til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.
 
Utleiemeglingen