Utleiemeglingen
HJEMHVEM ER VI?HVA GJØR VI?HVORFOR BRUKE OSS?INVESTERE I UTLEIEBOLIG?
ANSATTEMEDIANYTTIGLENKERSTILLING LEDIGKONTAKT OSS
LEDIGE BOLIGERNÆRINGSLOKALERSØKNAD OM BOLIG
Hvem er vi?

Utleiemeglingen As ble etablert i Tønsberg 01.01.2004. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Storgaten 27 - også kjent som gamle vinmonopolgården i Tønsberg.

Vi ønsker å være en møteplass for både leietakere og utleiere og å skape en trygghet for alle parter i et leieforhold.

Siden oppstart har vi opparbeidet oss en betydelig portefølje og vi har kunder i Tønsberg og omegn såvel som hele resten av Vestfold.

Vårt markedsområde er Vestfold. Utleiemeglingen AS er spesialister på utleie og forvaltning av boliger for privatpersoner og investorer. Vi tar oss av hele utleieprosessen fra annonsering og visninger til kontraktskriving og etablering av depositumskonto. Når leieforholdet er etablert, følger vi opp husleieinnbetalinger og eventuelle mislighold.

Vi gir også rådgivning i forbindelse med kjøp av utleiebolig for å sikre optimal avkastning for kjøper. Utleiemeglingen er eiendomsmeglerfirma med eiendomsmeglerbevilling fra Finanstilsynet, og er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.

 

Utleiemeglingen har som mål å være det naturlige valget i forbindelse med leie og utleie av boliger for alle aktører i markedet.
Utleiemeglingen